פטריות ממולאות, באדיבות ה"מאמא" מוילה קמליה.

%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa

החומרים:

10 פטריות שמפניון בינוניות (אפשר גם פורטובלו)
200 גרם בצל
1גמבה
מלח ופלפל לפי הטעם
עלי פטרוזליה קצוצים מכ10 גבעולים
1 ביצה

אופן ההכנה:

לנקות את הפטריות, (יש אף הקולפים אותן), להסיר זנבות ולהניח בתבנית .
לקצוץ דק בצל, גמבה וזנבות הפטריות.
לטגן את הבצל במעט חמאה, להוסיף את הפלפל וזנבות הפטריות.
אחרי שהתערובת מוכנה להוריד מהכיריים ולהוסיף את עשבי התיבול, 1 ביצה, מלח, פלפל.
למלא את הפטריות.
לאפות בתנור בחום בינוני כרבע שעה עד ריכוך הפטריות ו/או השחמת המלית.
• המתכון מתאים לצמחונים. אפשר להעשיר את התערובת בגבינה ואף אפשר להפכו לטבעוני ללא הביצה.

%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-2

%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-3

%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-4

%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-5

%d7%a4%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-6

 

 

 

 

 

השארת תגובה